Nové průmyslové počítače a monitory v prodeji

Naše společnost se stala distributorem průmyslových počítačů a dotykových monitorů, které se budou na českém a slovenském trhu prodávat pod značkami V-Max, V-Touch a V-Box - řada Industry .  

Stále rostoucí poptávka po kvalitních a cenově dostupných počítačích a displejích do průmyslového prostředí nás přiměla rozšířit naší nabídku produktů pro toto odvětví. V tomto roce uvádíme na trh nové modely průmyslových PC panelů, monitorů a mini počítačů, které se vyznačují vysokou kvalitou zpracování, vysokým výkonem a v neposlední řadě i výhodnou cenou. Všechny přístroje jsou v robustním hliníkovém těle a jejich velkou výhodou je i možnost snadného zabudování do skříní, boxů nebo uchycení na kloubová ramena či jiné držáky.

V-Max Industry je průmyslový panelový počítač typu all-in-one, který svým designem a výkonem splňuje požadavky pro industriální zařízení. Nabízí jednoduché uživatelské rozhraní a ovládání, vysoký výkon a stabilitu při nízké spotřebě energie, je proto vhodný pro operační platformu člověk-stroj u automatizačních zařízení a podporuje nepřetržitý provoz 24/7. 

V-Touch Industry je průmyslový monitor s dotykovým ovládáním, ale může být dodáván i bez dotykové funkce jako zobrazovací zařízení do různých strojů a informačních panelů. Kvalitní displeje s velkými úhly pohledu zajistí dobrou čitelnost i při slunečním záření.

V-Box Industry je mini počítač kompaktních rozměrů, který lze umístit do omezeného prostoru, kde není pro velký stolní počítač místo. Velký důraz je kladen na stabilitu systému, proto výrobce důmyslně navrhl účinné chlazení, kterému pomáhá již zmíněné hliníkové tělo. Zákazník má na výběr modely určené pro instalaci OS  Windows anebo počítače s předinstalovaným OS Android.